Helpdesk:

Voordat je contact opneemt vragen we je eerst voor je zelf de volgende zaken na te gaan. Op deze manier hopen wij de echte problemen en vragen sneller en beter te kunnen beantwoorden.

Hoeveel codes heb je ingevoerd? In het geval je alle of meer dan 5 van de gegenereerde codes hebt ingevoerd kunnen wij je niet verder helpen, zoals duidelijk op de site staat aangegeven dien je contact op te nemen na het invoeren van code 1 en 7, doe je dit niet en is je telefoon na het invoeren van alle codes niet van zijn sim lock af, dan is dat je eigen verantwoordelijkheid. Je kunt je gsm unlocken met een kabel bij de volgende shops in je regio; gsm-unlock.pagina.nl of vaak ook op de lokale markt.


Heb je ooit eerder een unlockservice gebruikt? Bij eerder gebruik van een andere unlock service kunnen wij niet helpen.


Is je telefoon daadwerkelijk ge-simlocked? Het klinkt vreemd, maar er zijn verscheidene klanten geweest die een telefoon probeerden te unlocken die helemaal niet ge-simlocked was! Check daarom altijd of je gsm daadwerkelijk ge-simlocked is. Je kunt dit doen door een simkaart van een andere provider in de telefoon te stoppen, zegt de telefoon, 'enter restriction code' of 'voer restrictie code in' (of iets in die strekking) dan is de gsm ge-simlocked, anders niet! Het spreekt voor zich dat het geen zin heeft om contact op te nemen over een telefoon die niet ge-simlocked is. (Nu direct je nokia simlock verwijderen)


Heb je de veelgestelde vragen door gelezen? Indien niet, bekijk ze hier.
Heb je de volledige code ingevuld, inclusief alle tekens en letters? Zo niet dan werken de codes niet! Zie ook de veel gestelde vragen voor eventuele problemen met het invoeren dan wel genereren van unlock codes.


Vermeld in je mail aan ons in elk geval de verkregen error, het type nokia alsmede de provider! Het verkrijgen van eventuele nieuwe codes gaat op deze manier vele malen sneller!

Mijn vraag gaat over een toestel dat ondersteund wordt door jullie. Indien dit niet het geval is, zullen we de mail niet beantwoorden. Wij unlocken enkel de toestellen die vermeldt staan in de ondersteunde toestellen lijst, dus alleen nokia en geen andere merken!


Ik heb de aandachtspunten bekeken en wil mijn vraag/ probleem aan jullie voorleggen:

Het is op dit moment niet meer mogelijk contact met ons op te nemen.

Nokia unlocken directory