Voor het unlocken van gsm's die niet van het merk nokia zijn maar bijvoorbeeld samsung, siemens, sony ericsson of motorola, kun je een kijkje nemen bij onderstaande sites. Ook de nieuwe modellen van Nokia kunnen vaak via deze links ge-unlocked worden.

LET OP: Voor het unlocken van siemens, motorola en sony ericcson is in veel gevallen een datakabel nodig!


Linkpagina's
  Unlock boogo
  Unlock pagina
  Unlock startkabel
  Telecom pagina
 
 

Enkele veel gestelde vragen:

 • Kunnen toestellen van andere netwerken dan op de site genoemd ook ge-unlocked worden?
  Gsm's van ah mobiel, hema mobiel, upc mobiel etc. zijn unlockbaar; kijk via welk netwerk je provider werkt (dus orange, telfort, kpn, vodafone, t-mobile) en selecteer dat netwerk in de unlock lijst.

 • Waarom unlocken?
  Het kan zijn dat je de belkosten te duur vind of de dekking van het gsm-net waardeloos is en wil overstappen op een goedkopere of betere provider. Ook is het mogelijk dat je je gsm in het buitenland wilt gebruiken. Door je telefoon te unlocken kan je een simkaart kopen in het buitenland en daarmee veel goedkoper bellen.

 • Wat is een IMEI code en hoe verkrijg ik deze?
  Imei is de afkorting van International Mobile Equipment Identification. Het is het 15 cijferige serienummer wat aan een mobiel toestel gegeven is ten behoeve van identificatie. Het heeft niets te maken met de simkaart. U krijgt Imei op uw schermpje door *#06# in te toetsen. Ook op de sticker onder de batterij van de telefoon valt dit nummer te lezen.
 • Mijn vraag is niet beantwoord, kunnen jullie mij verder helpen?
  Op dit moment is het helaas niet mogelijk contact met ons op te nemen, wel vind je hier meer informatie die je op weg kan helpen.

Lees meer Veel gestelde vragen....